Coaching

In de afgelopen jaren hebben we honderden kandidaten gesproken. Elk gesprek met een kandidaat is voor ons bijzonder. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal, maakt eigen keuzes, heeft eigen ideeën en ambities, en iedereen neemt je in vertrouwen. Dat is het mooie van ons vak.

Tijdens gesprekken met kandidaten blijkt ook regelmatig dat ze op zoek zijn. Van tijd tot tijd is het voor ieder mens goed om even te stil te staan en na te denken waar je mee bezig bent en wat je doel is. En soms is het fijn als je daar wat hulp bij krijgt.

Onze ervaring is dat het in zo’n geval belangrijk is om te weten waarom je iets wilt. Als je dat weet, komen het ‘wat’ en het ‘hoe’ vanzelf. Wij vinden het fantastisch om deel te mogen uitmaken van zo’n denkproces en om mensen te helpen om het ‘waarom’ te ontdekken. En om ze daarna verder te begeleiden bij het vinden van een nieuwe werkomgeving, die voldoet aan alle wensen.

Bij deze nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Een eerste gesprek is altijd gratis en verplicht tot niets. Je kunt een bericht achterlaten of ons bellen.

Maarten van de Sande