Dansk

Hvordan kan jeg hjaelpe dig?

Jeg vil gerne kort indføre mig selv. Mit navn er Maarten van de Sande, og jeg er en erfaren recruiter og headhunter. Jeg bor I Holland, men jeg er stolt af min professionel baggrund, som går ud over de hollandske grænser.

Jeg er specialiseret i at finde og tiltrække de bedste kandidater til midlertidige og faste stillinger inden for økonomi og regnskab, menneskelige ressourcer, salg og ledelse. Mine kunder er etableret i Holland, Tyskland, Belgien og Danmark. Jeg taler flydende Hollandsk, Engelsk, Tysk og Dansk.

Jeg har en professional baggrund af over 25 år. Jeg startede min karriere indenfor det regnskabsvæsen, hvorefter jeg arbejdede som interim finance og HR manager hos forskellige virksomheder. Bagefter blev jeg medejer til en mellemstor rekrutteringsfirma for næsten 15 år. Som rekrutteringskonsulent og entreprenør har jeg altid kombineret headhunting med ansvar for HR, økonomi og regnskab og forretningsdrift.

Mine kunder er meget forskellige I størrelse og baggrund. Deres lighed er, at jeg forstår, hvad de gør, og hvordan de gør det. Jeg rekrutterer udelukkende jobs soms jeg selv har haft. Finance, HR, Sales and Management er derfor mine specialiteter.

Mine kerneværdier er:

  • Tillid
  • Med hjerte og sjæl
  • Integer og oprigtig
  • Åben og gennemsigtig
  • Involveret

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil aftale med mig.

Maarten van de Sande Dansk