Referenties

Maarten van de Sande is in mijn optiek een uitmuntende dienstverlener. Zowel zijn drive als professionaliteit hebben sterk bijgedragen aan het behaalde resultaat en een uitmuntend lopend proces. Op de juiste momenten gepaste interventies in het proces en continu het belang van de klant als grootste goed blijven beschouwen. Maarten staat op mijn shortlist als het om recruitment gaat.

Een goed profiel voor een sleutelfunctie opstellen is bepaald geen eenvoudige opdracht. Dat profiel ‘doorleven’ en dus doorgronden aan welke ongeschreven eisen en wensen de nieuwe medewerker moet voldoen, is een welhaast onmogelijke opdracht. Toch is dat de opdracht die Maarten met verve voor Boekhandel De Slegte heeft vervuld. Hij heeft ervoor gezorgd dat de juiste man op de juiste plaats – een kritieke functie binnen Boekhandel De Slegte – is terecht gekomen. Maarten heeft de samenwerking met ons bedrijf heel plezierig vormgegeven. Ik kan zijn diensten daarom van harte aanbevelen.

Maarten heeft mij geselecteerd en geplaatst als Interimmanager Central Controlling bij Royal GEA Grasso Holding N.V. Ik heb hem in die periode leren kennen als een zeer prettige business partner die er altijd is voor vragen en perfect fungeert als klankbord. Daarnaast is het een man van ‘afspraak is afspraak’.

In mijn rol als HR Manager is Maarten een uiterst betrouwbare partner gebleken. Op doortastende wijze weet hij effectief bij te dragen aan het proces van totstandkoming van de procedure tot succesvolle invulling. Hij treedt op als sparringspartner, is positief kritisch, constructief en kan voorzien in behoeftes in verschillende disciplines zowel in de vorm van interim / detachering als W&S (voor vast). Hij kent de markt, weet wat er speelt en onderhoudt daadwerkelijk goed contact met opdrachtgever en (potentiële!) kandidaten.

Ik heb de samenwerking met Maarten om gezamenlijk een geschikte financiële kandidaat te vinden als zeer professioneel en prettig ervaren. En kan hem van harte aanbevelen!

Wij kennen Maarten als een gedreven en enthousiast persoon met een heel prettige manier van communiceren. Hij is daarnaast uitermate professioneel en heeft een natuurlijke interesse in de mens en in dit geval onze organisatie. Hierdoor heeft hij al heel wat keren de juiste kandidaat voor ons gevonden. Hij kent de organisatie, luistert naar wie we zoeken en zoekt kandidaten die hier goed bij aansluiten. Maarten denkt ook met ons mee, geeft advies en komt zijn afspraken na.