Maarten van de Sande wordt Partner bij Friisberg & Partners International

Sinds 1 september 2023 is Friisberg & Partners International, een internationale maatschap van Executive Searchers, ook actief in Nederland. De internationale groei van Friisberg & Partners wordt voortgezet door de opening van een kantoor in Amsterdam. Nederland is het 20e land waar Friisberg & Partners inmiddels actief is en een belangrijke toevoeging aan de Friisberg organisatie.

Maarten van de Sande zal het nieuwe Friisberg-kantoor in Amsterdam leiden. Met zijn bijna 20 jaar ervaring in werving, headhunting en executive search voor zowel multinationals als lokale bedrijven, is hij altijd sterk betrokken bij zowel klanten als kandidaten. Hij beschikt over een diepgaande kennis van de markten waarin zijn klanten opereren. Maarten heeft gestudeerd aan de Nyenrode Universiteit en heeft daarna diverse mastercursussen gevolgd op het gebied van HR en Strategie.

Zijn loopbaan begon als accountant bij KPMG in de algemene auditpraktijk. Daarna vervulde hij verschillende managementfuncties, onder meer bij het Duitse Heidelberger Druckmaschinen, Hier was hij zeven jaar lang algemeen directeur van twee kleine Nederlandse bedrijfsonderdelen. In die tijd is hij ook zijn eigen recruitmentbureau gestart, dat hij samen met een partner heeft uitgebouwd tot een middelgrote speler op de Nederlandse markt.

Na de verkoop van dit recruitment-bureau eind 2019 heeft hij zijn focus verlegd naar gespecialiseerde headhunters- en executive search-opdrachten, voornamelijk voor middelgrote bedrijven, vaak internationaal en vaak familiebedrijven. Samen met een team van ervaren searchers en recruiters wordt altijd gestreefd naar hoogwaardige service en de beste oplossingen.

Maarten licht toe: “Het aansluiten bij Friisberg & Partners was voor mij een logische en belangrijke stap. Enerzijds om onze lokale organisatie verder te ontwikkelen, maar vooral om mijn bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst te kunnen zijn in hun streven naar het aantrekken van de beste lokale en internationale kandidaten. Ons Friisberg & Partners team staat klaar om met jou in gesprek te gaan als je interesse hebt in een gesprek over headhunting, executive search, interim management of management consulting. Of je nu een kandidaat bent of een opdrachtgever, aarzel niet om contact met mij op te nemen. Laten we samenwerken en prachtige kansen creëren!”

Maarten - Recruiter en Headhunter

Heb je vragen over Friisberg & Partners?

Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen over wat Friisberg & Partners voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Maarten van de Sande. Als ik je kan helpen doe ik dat graag! Bel 06 – 2085 1567 of mail naar contact@maartenvandesande.com.